Hero-banner-background
Våra resor

 

Låt oss ta hand om er nästa gruppresa!

 

Företagsresor - Föreningsresor – Studieresor -Personalresor-Medlemsresor-Musiksällskap

 

 

Går du i tankarna att göra något speciellt för dina kollegor?  Eller för dina medlemmar eller kunder? Eller ta företaget på en studieresa? Arkitekturvandring i Madrid? Samla ditt team och gör något äventyrligt!  Men hinner inte göra allt själv?  Vi hjälper dig med att skapa en innehållsrik resa i Sverige eller någonstans i Europa, kanske till en lantlig miljö, likväl till en kustnära storstad, eller varför inte en fjällvandring eller cykelresa i Spanien. 

 

  • Vi kommunicerar, samordnar och rådgör med kreativa idéer!

 

  • Vi har omfattande destinationer som är lämpliga för stora och mindre grupper och vi skräddarsyr allt efter era önskemål.

 

  • Hur ser er kundvård ut och hur vårdar man den allra bäst? Vilka relationer vill  ni ha? Vi har idéer på hur det kan se ut. 

 

Ta din personal till en plats som är okänd för de flesta, vi har  många fina förslag! Ta med ditt team på något äventyrligt eller till lugnet och lyssna till vindens viskningar. Behöver du nya idéer för att ditt företag eller förening skall utvecklas? Samla dina medlemmar, medarbetare, teamet till en miljö där kreativiteten blommar!

 

Ta kontakt med oss så skärddarsyr vi en oförglömlig gruppresa åt er!

 

 

Kontakta oss

 

 

KOBOLT RESOR

 

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se