Hero-banner-background
Om oss

När vi skapade våra resor visste vi att vår verksamhet skulle omfatta kulturens alla uttryck som berör alla sinnen och  genomgående av hög kvalité.
 

Från den allra första kontakten ska du känna dig förvissad om att din resa är omsorgsfullt planerad och utvald. Koboltresor sätter säkerhet, service och kvalité främst och vi samarbetar endast med seriösa leverantörer. Därför kan du lita på att våra priser alltid ger garanterad valuta för pengarna. 

 

Under åren har vi byggt upp ett nätverk av svensktalande kunniga guider och reseledare som på ett initierat sätt förmedlar sin kunskap om platser vi besöker. Vi är mycket stolta över våra guider och reseledare som vi månar om. Vi har alltid en reseledare med på våra resor från Sverige som alltid finns till hands, både för resenären och lokalguiden. 

 

Du kan känna dig tryggt förvissad om att din resa kommer att fyllas med det bästa som resmålen har att erbjuda. En del besök görs på platser en bit ifrån de vanliga turiststråken varför varje plats blir unik.